tiistai 19. maaliskuuta 2013

Joutsa experience

Uusi Joutsasta ja sen palveluista kertova suomenkielinen esite on tullut painosta. Esite on nimeltään Joutsa experience ja sitä on saatavilla paitsi kunnan infopisteistä, niin piakkoin myös monien paikallisten yrittäjien toimipaikoista.
Sähköisenä voit lukea esitteen täältä.

Viikonloppuna esite on jaossa Jyväskylän Paviljongin Elämysviikonlopussa. Meillä on siellä kotimaan matkailua esittelevässä hallissa osasto yhdessä muiden keskisuomalaisten hanketoimijoiden kanssa.

"Tervetuloa kylään Keski-Suomen maaseudulle!" -osasto löytyy osoitteesta B549.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Joutsa - hyvä paikka asua

Kuntamarkkinoinnin kärki on hyvin usein niissä perinteisissä asioissa, joita suomalaiset arvostavat asumisessa, kuten luonnonrauha, järvimaisemat, turvallisuus, hyvät palvelut ja toimivat liikenneyhteydet. Nämä asiat ovat toki tärkeitä, mutta kuinka kunta erottuu edukseen kaikkien muiden samaa lupaavien alueiden keskeltä?

Markkinoilla oleellista on erottuminen ja kiinnostuksen herättäminen. Siksi myös kuntamarkkinoinnissa on tarpeen katsoa hiukan syvemmälle luonnonrauhan ja hyvien palveluiden taakse. Hakea jotain millä voi erottua edukseen. Mitä se meillä Joutsassa on?

Haluan haastaa kuntalaiset ideoimaan, kuinka Joutsa pärjää kuntien välisessä kilpailussa uusien asukkaiden hankkimiseksi.
Ota haaste vastaan ja kerro, miksi Joutsa on juuri sinun mielestäsi hyvä paikka asua.

Vastaa sähköiseen kyselyyn täällä: http://www.surveymonkey.com/s/8R98DR5

Voit myös tulla kertomaan ajatuksistasi lauantaina 9.3. Rutalahden nuorisoseurantalolle klo 13-16 tai lähettää ideoita sähköpostilla osoitteeseen elinvoimaajoutsaan@gmail.com